Esports 20/01/2019

El City supera el cuer i segueix l’estela del Liverpool (0-3)

Els de Pep Guardiola golegen el Huddersfield i mantenen la distància de quatre punts amb els 'reds'

A.n.

BarcelonaEl Manchester City ha superat el cuer de la Premier, el Huddersfield, per un còmode 0-3 i continua segon a quatre punts del Liverpool. Els de Pep Guardiola han obert la llauna al primer temps gràcies a un xut de Danilo que ha sigut desviat a gol per un defensor local i, ja al segon temps, Sterling i Sané han segellat el marcador davant un dèbil últim classificat en el primer partit del tècnic interí, Mark Hudson, i amb la baixa del seu jugador més destacat, Aaron Mooy.

El City ha començat el duel al John Smith's Stadium tocant i tocant, amb molta paciència, mentre el conjunt local centrava els esforços a ajuntar línies i estar ferm en defensa. La fórmula li ha funcionat, al Huddersfield, fins que Danilo, amb sort, ha obert la llauna als 18 minuts. Sense desplegar el seu millor joc, però sent molt superiors, els de Guardiola han aconseguit imposar-se ben aviat al marcador. Al segon temps, en menys de tres minuts, Sterling primer i Sané just després, han fet dos gols que han acabat d'ensorrar les poques esperances del Huddersfield.