FUTBOL
Esports 28/09/2019

El City s'imposa a l'Everton (1-3) i segueix l'estela d'un Liverpool que no falla

Els de Guardiola són segons a cinc punts dels de Klopp, que han superat el Sheffield (0-1)

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City

BarcelonaTot segueix igual al capdavant de la Premier League. El Liverpool ha patit per superar el Sheffield United a domicili, però els de Jürgen Klopp s'han imposat gràcies a un solitari gol de Wijnaldum al minut 70 de partit (0-1). Set victòries en set jornades del conjunt 'red' que lidera la taula amb mà de ferro.

A cinc punts hi ha el Manchester City, que ocupa la segona posició. Els de Pep Guardiola segueixen l'estela del Liverpool i aquest dissabte s'han imposat en la seva visita a l'Everton. Gabriel Jesús ha obert la llauna al primer temps, Calvert-Lewin ha empatat poc després, i, ja a la segona part, superada l'hora de partit, Mahrez i Sterling han fet els gols del triomf 'citizen' en un duel en què també ha sigut clau l'aportació del porter Ederson.