PREMIER LEAGUE
Esports 21/09/2019

El Manchester City goleja el Watford de Sánchez Flores i Eric Garcia debuta a la Premier (8-0)

Als 18 minuts de joc l'equip de Guardiola ja guanyava per 5-0

El City goleja al Watford de Sánchez Flores i Eric Garcia debuta a la Premier League (7-0)

BarcelonaDesprés de perdre en la jornada passada al camp del Norwich, el Manchester City de Guardiola ha golejat per 8-0 el Watford de Quique Sánchez Flores. Els 'citizens' ja guanyaven per 5-0 als 18 minuts de joc de la primera part, en l'inici de partit més golejador d'un equip en tota la història de la Premier.

Al primer minut de joc, David Silva ja ha fet el primer gol del City. Després han arribat els del Kun Aguero (7'), Mahrez (12'), Bernardo Silva (15') i Otamendi (18'). Els altres gols han arribat a la segona part, obra de Bernardo Silva, de nou, autor d'un 'hat-trick' (49' i 60'). De Bruyne ha tancat la golejada amb el 8-0 a manca de cinc minuts per al final del matx. A la segona part ha debutat a la Premier amb el City el jove barceloní Eric Garcia, exjugador del Barça. Garcia ja havia debutat la temporada anterior, però a la Copa.

El City suma 13 punts, dos menys que un Liverpool que pot escapar-se un altre cop amb cinc punts de coixí si guanya aquest diumenge al camp del Chelsea. El Tottenham de Pochettino, per la seva part, ha estat derrotat 2-1 pel Leicester.