PREMIER LEAGUE
Esports 17/12/2017

Guardiola iguala amb el City la seva millor ratxa de triomfs al Barça: 16 consecutius

Els citizens han derrotat el Tottenham amb gols de Gundogan, De Bruyne i Sterling (2)

T.p.

Barcelona16 victòries consecutives. El Manchester City sembla no tenir rival a la Premier després de derrotar sota la pluja el Tottenham de Mauricio Pochettino (4-1). Aquests 16 triomfs consecutius són el rècord de la Premier. Ara, Guardiola intentarà els 19 consecutius que va aconseguir amb el Bayern, ja que la seva millor ratxa a la lliga amb el Barça va ser precisament de 16.

L'equip de Guardiola però, s'ha topat amb un rival molt endollat que ha plantat cara, gaudint de bones ocasions a la segona part abans de caure fet miques. Sense Silva, absent per raons personals, el City ha marcat ja als 14 minuts gràcies a Gundogan. El City ha jugat amb Fernandinho, De Bruyne i Gundogan al mig del camp, cedint l'atac a Sané, Sterling i Agüero.

A la segona part, amb Kane jugant-se la vermella per joc dur, el City ha sentenciat gràcies a un gran gol de De Bruyne (70'). El belga ha forçat un penal poc després, però Gabriel Jesús, que havia entrat al terreny de joc per Agüero, l'ha fallat. A manca de 10 minuts, una gran jugada entre Gundogan i Sané l'ha transformada Sterling en el 3-0. Sterling ha fet el 4-0 als 93 minuts i Erikssen, el gol de l'honor visitant en la darrera jugada.

Lingard i Lukaku (Manchester United)

Triomf del United

Amb aquest triomf el City suma 52 punts, 11 més que el Manchester United. Els homes de José Mourinho han guanyat per 1-2 al camp del West Bromwich Albion amb gols de Lukaku i Lingard abans del descans. Gareth Barry ha fet el gol local al final. El Chelsea, tercer, també suma 38 punts després del seu triomf contra el Southamtpon.