PREMIER LEAGUE
Esports 07/12/2019

El City perd el derbi i el Liverpool s’allunya a 14 punts

El conjunt de Pep Guardiola no ha pogut remuntar els gols inicials de Rashford i Martial

A.n.
Peu de foto de duefoto de duevfoto de dues línies.

BarcelonaEn un dels duels de més alt voltatge de la lliga anglesa, el derbi de Manchester, el United d’Ole Gunnar Solskjaer es va imposar al City de Pep Guardiola a l’Etihad Stadium (1-2). Els gols de Marcus Rashford de penal i d’Anthony Martial en una primera part elèctrica, en què els red devils van tenir més punch que els citizens, van acabar sent decisius. El conjunt del tècnic català va assetjar el rival ciutadà a la segona meitat, però no va poder escurçar les distàncies fins als últims minuts, gràcies a una diana del central Nico Otamendi al minut 85, insuficient tant per salvar l’empat com per culminar la remuntada.

Amb aquest resultat el City diu pràcticament adeu a la Premier, ja que se situa a 14 punts del líder, el Liverpool. Els reds van golejar el Bournemouth (0-3) amb dianes d’Oxlade-Chamberlain, Keita i Salah i continuen intractables a la lliga anglesa, en què no coneixen la derrota: acumulen un total de 15 triomfs i només han cedit un empat.

Victòria del Tottenham de Mourinho

Per la seva banda, el Tottenham de José Mourinho es va refer del sotrac de l’última jornada, precisament, contra el Manchester United i va golejar ahir el Burnley (5-0), equip de la mitja taula. Harry Kane, amb un doblet, Lucas Moura, Son i Sissoko van ser els golejadors. El Chelsea de Frank Lampard va caure contra l’Everton (3-1).