PREMIER LEAGUE
Esports 16/09/2017

El Manchester City s'imposa per 0-6 al Watford i ha fet 15 gols en els últims tres partits

El Liverpool punxa a casa amb el Burnsley

T.p.
Kun Agüero, golejador

BarcelonaEl Manchester City segueix en ratxa. Els homes de Pep Guardiola han golejat per 0-6 al camp del Watford. Sergio Agüero ha marcat dos gols en els primers minuts i Gabriel Jesús ha fet el 0-3 abans del descans. A la segona part, Otamendi, Sterling i Agüero amb una jugada individual espectacular, han tancat la golejada. A més, Ilkay Gündogan, lesionat des del desembre de l'any passat, ha pogut jugar uns minuts. El City porta 15 gols en els últims tres partits, després de golejar per 5-0 el Liverpool, per 0-4 el Feyenoord a Europa i per 0-6 el Watford.

També aquest dissabte, el Liverpool ha encadenat el segon empat a Anfield. Després de punxar amb el Sevilla a Europa, ha empatat amb el Burnsley (1-1), un equip que ja ha puntuat aquesta temporada al camp del Chelsea. També ha punxat a casa el Tottenham, amb el Swansea (0-0).

El City lidera la Premier amb 13 punts, tres més que el Manchester United, que rep l'Everton de Koeman aquest diumenge (17.00 h). Serà el retorn de Wayne Rooney a Old Trafford, ara amb un Everton on s'havia format i en crisi després de les últimes derrotes. Abans, Chelsea i Arsenal (14.30 h) juguen un atractiu derbi de Londres. El Chelsea, amb 9 punts, podria deixar tocat un Arsenal que en porta 6.