Publicitat
Publicitat

Citroën DS3 Cabrio: una habitació amb vistes

Quan Citroën va treure al mercat el DS3 ho va fer per arribar als conductors més joves. Entre les diverses versions de la gamma hi ha el DS3 Racing, amb una personalitat marcadament esportiva. Ara, per confirmar aquest propòsit, ofereix la versió descapotable.

En realitat, la capota no es pot treure totalment, ja que només es destapa la zona que queda sobre els passatgers, però els laterals són fixos. L'accionament de la teulada és elèctric, i ofereix diverses posicions de tancament. Disposa d'un deflector sobre el muntant del vidre que elimina turbulències dins l'habitacle, cosa que és molt d'agrair tant des del punt de vista de l'aerodinàmica com de l'interès de les converses que puguem tenir a l'interior. Tot i no disposar d'un sostre convencional, aquesta versió és més pesant que la normal, ja que, per a la seguretat dels passatgers, s'ha reforçat la part posterior de l'habitacle com a mesura de protecció en cas de bolcada. Això i la necessitat d'amagar la capota en algun lloc han reduït una mica la capacitat del maleter, que ara és una mica justet per als cinc ocupants dels quals presumeix que pot transportar.

El DS3 d'estiu es presenta en quatre motors: tres de gasolina (82, 120 i 156 CV), i un dièsel (90). El DS3 Cabrio ofereix diverses opcions de personalització estètica, basades en la combinació dels colors de la capota i la carrosseria; important en un cotxe emocional .

FITXA TÈCNICA

  • PREU: no disponible encara
  • CANVI: manual 5/6 velocitats
  • TRACCIÓ: al davant
  • MIDES: 398 x 171 x 145 cm
  • PES: des de 1.032 kg fins a 1.231 kg
  • MALETER: 245 litres
  • DIPÒSIT: 50 litres
Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF