BÀSQUET - NBA
Esports 19/02/2013

Chris Paul, d'ajudant de gasoliner a MVP de l'All-Star

àlex Gozalbo
1 min
El base Chris Paul es va convertir en el gran protagonista de l'All-Star.

Barcelona.La Conferència Oest es va endur l'All-Star (143-138) per tercer any consecutiu en un partit d'exhibició en què Chris Paul es va convertir en el gran protagonista. El base de 27 anys, que va ser escollir millor jugador (MVP) per davant de Kevin Durant, va sumar 20 punts i 15 assistències a Houston, on els aficionats es van distreure amb un espectacle frugal que no passarà a la història.

La història de Chris Paul es va començar a escriure quan el jugador era un marrec i ajudava el seu avi a Jones Chevron, la primera benzinera regentada per un afroamericà que es va obrir a l'estat de Carolina del Nord. "Els meus pares es van preocupar molt per mi, però qui realment em va ensenyar els valors de la vida va ser el meu avi. Ell em va ensenyar a treballar molt, a matinar i a passar hores i hores d'esforç amb un somriure", recorda el jugador, que la nit de diumenge a dilluns va protagonitzar un partit perfecte al Toyota Center, on al final no hi va haver sorpresa i Michael Jordan, que celebrava el 50è aniversari, no va reaparèixer.

David Stern, comissionat de la NBA, va vetar fa poc més d'un any el traspàs de Chris Paul als Lakers per mantenir la igualtat en la competició. El base va acabar jugant a l'altre equip de Los Angeles, els Clippers, una franquícia que aquesta temporada suma 14 victòries més que el seu veí a l'Staples Center.

stats