NBA
Esports 06/06/2013

Chris Andersen, l'home ocell que sobrevola la final de la NBA

L'aler pivot dels Miami Heat serà un dels protagonistes de la sèrie pel títol, que començarà la nit de dijous a divendres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes)

àlex Gozalbo
1 min
Chris Andersen

BarcelonaLa final de la NBA entre els Miami Heat i els San Antonio Spurs començarà la nit de dijous a divendres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes) amb LeBron James, Dwyane Wade, Tony Parker i Tim Duncan com a grans protagonistes. Chris Andersen, conegut com a 'Birdman', serà una altra de les atraccions de la sèrie. L'aler pivot ha obtingut una mitjana de 7,1 punts i 4,6 rebots contra els Indiana Pacers en una eliminatòria en què ha anotat 16 dels seus 18 tirs.

Després de no ser escollit per cap equip al 'draft' del 1999, Chris Andersen va provar sort al bàsquet xinès. L'aler pivot no va debutar a la NBA fins a la temporada 2001-2002, quan els Denver Nuggets li van donar una oportunitat. Quan era jugador dels New Orleans Hornets, la NBA va expulsar-lo després del seu quart positiu en un control antidrogues. Els tres primers havien estat per marihuana. El quart, per cocaïna.

Després de dos anys expulsat de la NBA, l'any 2008 va tornar als Denver Nuggets, on va coincidir amb Rudy Fernández i va començar a omplir-se el cos de tatuatges. Aquesta temporada l'han fitxat els Miami Heat quan estava sense equip.

stats