FUTBOL
Esports 08/12/2018

El Chelsea acaba amb la imbatibilitat del City i el deixa sense liderat (2-0)

L'equip de Guardiola no en té prou amb dominar el partit i perd amb els gols de Kante i David Luiz

Ara
Kante ha fet el primer gol del Chelsea contra el Manchester City

BarcelonaEl Manchester City ha vist com es trencava la ratxa d'imbatibilitat a la Premier League. L'equip que entrena Pep Guardiola ha perdut el primer partit a la competició al camp del Chelsea (0-2). Un marcador que, de retruc, també ha significat que els 'citizens' es quedin sense liderat, que passa a mans del Liverpool.

Malgrat dominar la major part del partit, al City li ha faltat punteria i una mica més de decisió en els metres finals. En canvi, el Chelsea, que ha sabut sortir bé al contraatac, s'ha endut els tres punts de Stamford Bridge.

Kante, al límit del descans, ha obert el marcador amb un fort xut des de la frontal. I David Luiz ha sentenciat amb un cop de cap a falta de deu minuts per acabar el partit.

El Liverpool, líder

El nou líder és el Liverpool, que aquest dissabte ha passat per sobre del Bournemouth a domicili (0-4) amb un 'hat trick' de Salah i un gol en pròpia porteria de Cook. D'altra banda, el United de Mourinho s'ha retrobat amb el triomf contra el Fulham (4-1) mentre que l'Arsenal manté la bona ratxa de resultats derrotant el Huddersfield (1-0).