Barça
Esports 14/08/2013

Cesc fa part de l'entrenament amb el grup i Messi treballa al marge del grup

El migcampista d'Arenys no va viatjar amb la selecció espanyola per una lesió al turmell, mentre que l'argentí encara arrossega molèsties de la gira asiàtica

Ara
1 min
Cesc Fàbregas, durant l'entrenament d'aquest dimecres

BarcelonaEl Barça ha fet un nou entrenament aquest dimecres al matí per preparar el debut a la Lliga contra el Llevant. Una sessió en què Cesc ha fet part del treball amb la resta de companys, mentre que Leo Messi s'ha exercitat al marge, a les ordres del fisioterapeuta Juanjo Brau.

Gerardo 'Tata' Martino ha treballat amb els jugadors disponibles del primer equip a més de Cesc i Pedro, que també arrossegava una lesió de la gira asiàtica i, igual que el migcampista d'Arenys, ha fet part del treball amb la resta dels companys. De la seva banda, el central del Barça B Bagnack ha treballat també amb el primer equip.

Pel que fa a Leo Messi, el davanter argentí també ha estat a la Ciutat Esportiva. El crac blaugrana ha fet treball de readaptació amb Juanjo Brau. Messi va tornar dimarts de Roma després de deixar la concentració amb la selecció de l'Argentina per continuar a Barcelona la recuperació de la sobrecàrrega al quàdriceps de la cama esquerra.

stats