BARÇA
Esports 09/07/2011

Cesc no anirà a la gira però Wenger planta cara

Arsène Wenger va anunciar el que tothom especulava, que Cesc Fàbregas no assistirà a la gira asiàtica de l'Arsenal a causa d'una lesió. A més, va plantar cara dient que anirà a totes perquè Cesc quedi a Londres.

Nuria García
2 min
Arsène Wenger no vol permetre que el capità dels gunners , Cesc Fàbregas, marxi de l'Arsenal i ahir ja va deixar clar que lluitarà perquè es quedi.

Barcelona.Arsène Wenger ahir va esvair els dubtes sobre si Cesc aniria a la gira asiàtica de l'Arsenal. El migcampista d'Arenys de Mar tenia clar que no volia pujar demà a l'avió amb dels seus companys gunners i, després de dies d'estira i arronsa, sembla que s'ha sortit amb la seva. Des que l'Arsenal va començar la pretemporada el català s'entrena al marge del grup, sol, al gimnàs, acompanyat d'un preparador físic. I ahir es va saber de manera oficial el perquè de tot plegat. Wenger va ser l'encarregat d'explicar quina és l'excusa que ha posat el club per dir que Cesc no viatja. El tècnic va confirmar el que tothom especulava: va anunciar que el català té una lesió muscular. "Ens emportarem l'e-quip més fort possible. Cesc no viatja perquè encara té un petit problema muscular. Es quedarà a Londres per recuperar-se", va dir Arsène Wenger a la pàgina web oficial de l'Arsenal. Així doncs, mentre l'e-quip estigui a Àsia jugant dos amistosos (un el dia 13 de juliol i un altre el dia 16), el d'Arenys de Mar continuarà entrenant-se pel seu compte a Londres.

Wenger contraataca

El fet que Cesc no vagi a la gira del conjunt londinenc va ser entès des de Barcelona com un pas endavant que ha fet el migcampista per acostar-se al Barça, però Arsène Wenger es va encarregar de fer baixar la il·lusió als aficionats blaugrana. "La nostra posició sempre és la mateixa. Volem retenir Cesc i lluitarem tan dur com puguem per aconseguir-ho. Farem tot el possible perquè continuï amb nosaltres". Tota una declaració d'intencions de l'entrenador, que sembla que segueix incomplint la paraula que va donar al futbolista l'estiu passat. Ara fa un any Wenger va prometre al català que si continuava una altra temporada a l'Arsenal el deixaria marxar. Cesc va accedir a la proposta, però la situació no s'ha desbloquejat. Un cop arribat al moment clau el tècnic no vol perdre el seu capità, a qui vol lligar i mantenir al seu equip de qualsevol manera. I si no, forçarà la situació fins al límit per aconseguir que el Barça acabi pagant un preu ben alt pel migcampista català.

stats