Barça
Esports 08/08/2013

Cesc: "Mai he pensat a marxar, sóc feliç a Barcelona"

El migcampista d'Arenys confessa que el seu somni "és triomfar al Barça, i això no ho canviarà ningú"

Ara
1 min

BarcelonaJa fa dies que els companys de Cesc Fàbregas estan reiterant l'interès del migcampista per quedar-se al Barça i triomfar. Però fins aquest dijous no ho havia manifestat ell mateix. Des de Kuala Lumpur, Cesc ha parlat clar: "Mai he pensat a marxar, no he dubtat en cap moment. Em va costar molt tornar, sóc feliç a Barcelona i el meu somni és triomfar al Barça. Això no ho canviarà ningú".

A més, el jugador ha admès que no ha tingut contacte amb cap club des de la seva arribada fa dos anys, tot i que ha confessat que se sent "afalagat" que un club important com el Manchester United hagi fet ofertes per fitxar-lo.

Cesc, però, ha tancat el debat sobre la seva possible sortida al club anglès. "En tot moment m'he sentit estimat al Barça –ha reconegut–. Tinc missatges de Rosell, de Bartomeu i Tito. També he parlat cara a cara amb el Tata".

El jugador, que ha reconegut que "no hi ha cap altre club al món que reclami l'exigència diària "que reclama el Barça", ha elogiat el futbol del seu company Xavi, de qui ha dit que "no n'hi haurà cap altre com ell". "Quan es retiri, el Barça no tornarà a jugar igual", ha afegit.

stats