BARÇA
Esports 24/10/2011

Cesc i Kanouté parlen per telèfon i donen per tancada la polèmica

Els jugadors del Sevilla acusen Cesc de provocar l'agressió de Kanouté amb un insult racista. Després de diferents tuits de justificació dels protagonistes, els jugadors han fet les paus per telèfon.

Albert Solé
2 min

Barcelona.Just abans que Messi xutés -i fallés- el penal que podia haver donat la victòria al Barça contra el Sevilla, Fréderic Kanouté i Cesc Fábregas van protagonitzar una tangana que va acabar amb el jugador malià expulsat per tocar la cara del d'Arenys. La polèmica, però, va continuar durant tot el dia d'ahir per l'acusació amb la boca petita -fora dels micròfons- dels jugadors del Sevilla que justificaven l'acció de Kanouté per un suposat insult racista de Cesc -"moro de merda"- i que, després de diversos missatge a través de Twitter dels protagonistes, es va tancar tot amb una conversa per telèfon entre ells: "Acabo de mantenir una conversa telefònica amb Kanouté i els dos hem aclarit el que va passar ahir. Ens hem demanat perdó mútuament i hem donat el tema per tancat", piulava Cesc al final de la tarda. El seguia el malià del Sevilla: "Cesc i jo hem parlat per telèfon. La cosa s'ha explicat i els dos som adults i conscients de la nostra culpa ahir. S'ha acabat".

El primer a defensar al seu company i negar els insults racistes va ser Dani Alves en sala de premsa: "Són moments en què tens les pulsacions molt altes i no vas a demanar les coses per favor, però esclar que no hi va haver cap insult racista, sobretot de Cesc, que és un noi espectacular i mai faria això".

Després va ser Kanouté qui va fer servir el Twitter per justificar-se: "Em sap greu el que va passar ahir, no va ser exemplar. Però hi va haver provocació i insult, ja ho sabeu. No hi doneu més voltes. Gràcies". I poc després responia Cesc, també a través de la xarxa: "Vull desmentir clarament que hagi dit cap tipus d'insult racista a cap jugador del Sevilla. Tota la vida he jugat amb gent de tot el món i de totes les religions, comparteixo vestidor amb un jugador malià, porto un tatuatge àrab i la meva parella és libanesa. No hi ha mostres més evidents que no té sentit". Al final, una trucada de telèfon i tots amics.

stats