EL DEBUT SOMIAT
Esports 18/08/2011

Cesc Fàbregas ja té el primer títol a casa seva

T.p.
2 min
Dura entrada de Marcelo a Cesc Fàbregas en la recta final del partit.

Barcelona.Cesc Fàbregas ja ha complert el somni que tenia de menut. Debutar al Camp Nou amb la samarreta del Barça. Amb el dorsal 4, aquell que duia Guardiola, a qui tant admirava i que ara l'ha fet debutar. Ara, de ben segur que el jugador maresmenc mai hauria esperat debutar gairebé a la 1 de la matinada, davant del Madrid i guanyant un títol.

Guardiola va convocar el migcampista maresmenc després de l'entrenament del matí, i just quan el partit estava més complicat el va fer entrar a la gespa. Cesc ja s'havia estat escalfant a la banda des d'entrat el segon temps, i va ser rebut amb una càlida ovació de públic on va ser xiulat l'últim cop que hi va jugar, amb la samarreta de l'Arsenal. De fet, el tècnic de Santpedor el va cridar perquè debutés entrant per Pedro just abans del gol de l'empat de Benzema que semblava donar pas a la pròrroga. Guardiola no es va alterar i va mantenir la seva aposta. Quan Cesc va entrar a la gespa situant els seus companys (Iniesta va passar a l'esquerra), tocava treure des del centre del camp.

Cesc va jugar pocs minuts, però va ser dels més intensos de la seva carrera. Va celebrar el gol de Messi (jugada en què va participar) i va demostrar el seu caràcter. Al costat de Xavi, va tocar un cop i un altre la pilota, manant, esdevenint el quatre que vol el Barça. Pur talent. I just al final, quan va controlar la pilota a la banda, Marcelo li va fer una entrada horrible que va donar inici a una picabaralla final desagradable en què van ser expulsats Villa i Özil.

Cesc, que va fer embogir la seva família, que era a la graderia emocionada, va arribar a destí amb alguns anys de retard. Va debutar amb el primer equip, al costat dels seus amics Piqué i Messi, amb qui jugava al Cadet B. El debut serà recordat com aquella nit en què va caure una Supercopa i es va derrotar de nou el Madrid.

Per això ha tornat Cesc Fàbregas, per guanyar títols a casa. A l'Arsenal va ser feliç, però només en va guanyar dos. I en una sola matinada de blaugrana, ja en té un. Ahir era dels que estava més content. Amb el 4 a l'esquena, va demanar la Copa i va somriure, fent la volta d'honor al Camp Nou. Era la 1 de la matinada.

stats