MERCAT BLAUGRANA
Esports 06/07/2011

...i Cesc Fàbregas es va quedar al gimnàs

Al final, ni plantada ni submissió. Cesc Fàbregas, el capità de l'Arsenal, sí que es va presentar a la primera sessió de pretemporada del club anglès, però es va quedar fent exercicis al gimnàs.

Albert Solé
2 min
...i Cesc Fàbregas Es va quedar al gimnàs

Barcelona.Semblava que el 5 de juliol havia de ser la data límit per resoldre el traspàs de Cesc Fàbregas de l'Arsenal al Barça, però ja ha passat aquest dia i tot segueix aparentment igual. I diem "aparentment" perquè ahir el migcampista català va fer un gest simbòlic per demostrar que vol marxar sense tibar massa la corda. S'havia especulat amb la possibilitat que Cesc es plantés i no es presentés ahir a London Coleny -la ciutat esportiva dels gunners -, però això hauria sigut un acte de rebel·lia impropi del capità de l'equip i segurament l'afició i el tècnic, Arsène Wenger, no l'hi haurien perdonat. De fet, des del primer moment en què van començar les negociacions, el d'Arenys ha anat molt amb compte per no fer cap pas en fals com el de l'any passat a Port Aventura, per no penedir-se'n ni ofendre la seva afició. Així, Cesc es va presentar a l'entrenament, però no va sortir a la gespa i es va quedar al gimnàs exercitant-se en solitari. Una mesura de força tèbia, però amb la qual va deixar clar que vol marxar al Barça, per si Wenger encara no ho té clar.

De totes maneres, la situació està començant a ser força incòmoda per a totes les parts. La mostra n'és que la pàgina web de l'Arsenal ahir parlava del primer entrenament del primer equip, però no deia enlloc que Cesc es va entrenar al gimnàs. No apareixia en cap de les dinou fotografies que van penjar de l'entrenament ni en donaven cap explicació.

El viatge a Malàisia

La nova data que s'han marcat Cesc i el Barça per arribar a un acord amb l'Arsenal és aquest diumenge, 10 de juliol, quan l'Arsenal marxarà cap a Malàisia per fer la primera part de la gira de pretemporada. Si ja se li feia feixuc al jugador català haver de començar la pretemporada amb un equip i tenir el cap a l'altre, encara ho serà més si se'n va de promoció a l'Àsia amb l'Arsenal. Si aquest dia el Barça i Wenger no s'han trobat a mig camí dels 38 milions que ofereixen els blaugranes i els 40 que demanen els anglesos, llavors potser sí que Cesc s'haurà de plantar de debò i dir a Wenger clarament que no vol jugar més amb l'Arsenal.

stats