Esports 04/01/2013

Cesc, Adriano i Song reben l'alta mèdica per jugar contra l'Espanyol

Albert Vilardaga
2 min

BARCELONAEl Barça va començar a preparar el derbi contra l'Espanyol amb bones notícies. La infermeria blaugrana es va buidant, i ahir, després de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Cesc, Adriano i Song van rebre l'alta mèdica. El migcampista d'Arenys va patir un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra en el partit contra el Betis el 10 de desembre, i després de pràcticament un mes de baixa ahir va rebre l'alta mèdica.

Adriano i Song no van participar en l'últim partit de l'any del Barça en Lliga contra el Valladolid el 22 de desembre. El lateral brasiler arrossegava unes molèsties a l'adductor de la cama esquerra, i el migcampista camerunès tampoc va jugar al José Zorrilla per unes molèsties al genoll, però els dos jugadors estaran a punt per al partit contra l'Espanyol.

Tello i Bartra van ser el únics futbolistes que van jugar el Catalunya-Nigèria que van treballar al marge del grup. La resta, Xavi, Puyol, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Sergi Roberto i Montoya, es van entrenar al mateix ritme que els altres companys. Un jugador que encara no té l'alta mèdica però que la podria rebre aviat és Isaac Cuenca. L'extrem de Reus va treballar al matí amb el grup amb total normalitat, però a la tarda es va quedar treballant al gimnàs. El defensa francès Éric Abidal segueix fent treball específic de recuperació. Al matí va fer exercicis al terreny de joc, tot i que encara al marge del grup, però a la tarda es va quedar al gimnàs entrenant-se al costat de Cuenca.

Les dues sessions preparatòries per al derbi les va dirigir amb normalitat Tito Vilanova, que a la tarda va comptar amb la presència de Jordi Quintillà, migcampista del Barça B, per reforçar l'entrenament. L'entrenador blaugrana vol seure a la banqueta en el derbi de diumenge.

Entrenament a portes obertes

Com ja és habitual les últimes temporades, el Barça farà aquest matí un entrenament obert al públic. La sessió és a les 11 hores al Miniestadi. Les portes s'obriran a partir de les 9.30 hores. L'entrenament del líder de la competició es pot seguir en directe per streaming a través de la web del club, que espera una gran presència de seguidors joves.

Els aficionats que hi vulguin assistir encara poden aconseguir entrades abans de l'entrenament a les taquilles dels accessos 9 i 14 del Camp Nou. Els socis poden retirar fins a tres entrades per carnet de manera gratuïta, però per accedir a l'entrenament han de recollir prèviament la seva entrada a les taquilles.

stats