En breu
Esports 10/03/2012

Catalunya i València busquen data fixa per a la cursa compartida

1 min
Catalunya i València busquen data fixa per a la cursa compartida

Negociacions llargues

El president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera, va assegurar ahir a RAC1 que trigaran un o dos mesos a fer públic el possible acord amb València per alternar-se el Gran Premi. Ara les tres parts fa dos mesos que negocien, si bé Aguilera va ser clar i va assegurar que, si no s'arribés a cap acord, el Circuit de Catalunya continuaria amb el GP d'Espanya fins al 2016 -València té firmat fins al 2014-.

Buscar data fixa

A part del tema econòmic, les negociacions també se centren a fixar la data del futur Gran Premi. La cursa de Montmeló és al maig, mentre que la de València és al juny. De fet, quan Ecclestone es va reunir amb l'alcaldessa de València, Rita Barberá, i l'anterior president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, València va pressionar per quedar-se amb la data de la cursa catalana. Per a Aguilera, el més important és "buscar l'equilibri". Tot això "té certa complexitat", perquè els models de negoci dels dos grans premis "són absolutament diferents".

Cursa deficitària

Aguilera va assegurar que, amb la situació econòmica actual, la cursa catalana és deficitària. "Si omplim el circuit, no tenim problemes, però si no l'omplim, som lleugerament deficitaris", va comentar.

stats