En breu
Esports 30/11/2012

El Catalunya-Nigèria del 2 de gener "és un acte de catalanitat"

1 min
El Catalunya-Nigèria del 2 de gener "és un acte de catalanitat"

La FCF vol omplir Cornellà-El Prat

El 2 de gener la selecció catalana jugarà el tradicional amistós de Nadal (19 h, TV3), aquest cop contra Nigèria i a l'estadi de l'Espanyol, Cornellà-El Prat, per primera vegada. "És el primer cop que venim a aquest estadi, és un 4 estrelles amb 40.000 seients, i esperem omplir-lo, ja que és la mitjana de gent que ha vingut els últims anys a Montjuïc i al Camp Nou", va dir ahir el president de la Federació, Andreu Subies. Enmig del context polític actual, Subies i Ivan Tibau van destacar el paper que té la selecció en la construcció nacional: "En els últims mesos el sentiment català s'ha fet més evident que mai, i també ho hem de demostrar en aquest partit de futbol, és un acte de catalanitat", va assegurar el secretari general de l'Esport de la Generalitat.

Les entrades, a partir dels 15 euros

Les entrades per a aquest partit es posaran a la venda a partir del 10 de desembre, però els socis de l'Espanyol podran comprar-les en exclusiva a partir del 7 de desembre. El preus oscil·laran entre els 15 euros als Gols i els 30 a la Tribuna Presidencial.

Un cartell exclusiu d'Oriol Malet

El cartell per promocionar el partit l'ha fet Oriol Malet, un dels il·lustradors catalans amb més projecció actualment -autor dels dibuixos del polèmic Bestiari il·lustrat dedicat a Jair Domínguez-, i s'hi veu l'esbós dibuixat de les cares de Cruyff, Puyol i Sergio García, entre d'altres.

stats