Esports 01/05/2011

Càstig de Mourinho per a Cristiano Ronaldo?

Adrià Soldevila
1 min
Ronaldo i la seva parella a la llotja del Bernabéu.

Barcelona.Encara que José Mourinho digui que la decisió de no convocar Cristiano Ronaldo és només tècnica, per evitar possibles problemes per al partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions, el que és clar és que al tècnic portuguès no li van fer cap gràcia les declaracions posteriors al partit d'anada al Santiago Bernabéu, on va criticar l'estil que va proposar el seu entrenador i va fer evident el seu desacord amb el joc practicat pel seu equip durant els 90 minuts.

El jugador, concretament, va afirmar: "No m'agrada jugar així, però m'hi he d'adaptar". Aquestes declaracions no van agradar gens al tècnic madridista, que divendres va decidir deixar Ronaldo fora de la convocatòria i deixar-lo descansar de cara a la visita dimarts del Reial Madrid al Camp Nou. El conflicte, però, és més que evident, i així ho va fer patent el tècnic en la roda de premsa prèvia, on amb un to ofès va dir que "pot dir el que vulgui, és la seva opinió".

En la roda de premsa posterior al partit, Mourinho va argumentar la decisió presa divendres, traient ferro al tema i impedint als periodistes treure una conclusió que pogués crear polèmica. Va dir concretament: "És una decisió tècnica. Tenia Higuaín i Benzema, que estaven molt motivats i il·lusionats per jugar els 90 minuts i he intentat jugar amb un equip equilibrat que protegís els jugadors que jugaran dimarts".

stats