Esports 13/01/2019

El Castelló frena l'Atlètic Balears (0-0)

Els blanc-i-blaus no poden passar de l'empat i tallen una ratxa de vuit victòries consecutives a Son Malferit

Juanmi Mas
El Castelló frena a l'Atlètic Balears

Palma1.700 espectadors han acudit aquest diumenge a Son Malferit per veure un altre partit de l'Atlètic Balears, que avui no ha pogut passar de l'empat contra el Castelló. Els valencians arribaven necessitats de punts i des del principi han sortit a fer mal a l'equip que entrena Manix Mandiola.

Fins al dia d'avui, els blanc-i-blaus sumaven vuit victòries consecutives, però els primers minuts han estat de gran domini del Castelló. L'equip visitant s'ha adaptat a les circumstàncies del camp local i en el minut dos han tingut l'ocasió més clara, amb una sabatada de Muguruza des del punt penal, que ha aturat Carl.

En el minut 25 arribaria la jugada més clara per a l’ATB a la primera meitat. Fullana fa un gran canvi de banda i deixa sol Samuel, que controla molt escorat la banda esquerra i el seu xut creuat se'n va a fora per poc, quan la graderia ja gairebé cantava el gol. En el minut 38 una gran internada per la dreta de Muguruza provoca que la seva passada de la mort la salvi en línia de gol Kike López. Amb el 0-0 s'arribava al descans.

En el minut 65 arribaria la millor ocasió del partit. Fullana llança una falta al travesser, però avui no arribaria el gol. Els últims minuts, el Castelló s'ha tancat enrere i ha estat molt complicat. En el minut 93 de partit marcaria Villapalos de cap però en fora de joc. Al final hi ha hagut repartiment de punts i l'Atlètic Balears suma el primer empat a casa aquesta temporada.

Atlètic Baleares: 1. Carl, 2. Kike López, 3. Biel Guasp, 4. Vallori, 5. Álvaro Vega, 6. Alberto Villapalos, 7. Canario (74’ 17. Hugo Díaz), 8. Marcos de la Espada (81’ 16. Yelko), 9 Nuha (63’ 18. Adri), 10. Fullana i 11. Samuel Shashoua.

CD Castelló 1. Álvaro Campos, 4. Regalón, 5. Satrústegui, 6. Castells, 8. Caballero, 9. Cubillas (85’ 10. Máyor), 14. Theo, 18. Jairo (72’ 23. Óscar), 19. Ramos, 21. Verdú i 23. Muguruza.