Esports 25/01/2013

Casillas es fractura la mà i estarà dos mesos KO

Albert Vilardaga
1 min
Pérez Lasa interessant-se per l'estat de Casillas.

BARCELONA.Iker Casillas va haver d'abandonar la gespa de Mestalla al minut 16 de partit després de rebre a la mà una forta puntada de peu del seu company Arbeloa. Ahir es va saber que el capità blanc pateix una fractura a la base del primer metacarpià de la mà esquerra, que avui serà operat i que haurà d'estar de baixa entre sis i vuit setmanes aproximadament.

L'objectiu del Reial Madrid és que Iker Casillas estigui plenament recuperat per disputar la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, contra el Manchester United a Old Trafford el 5 de març, ja que tenen assumit que la recuperació del capità blanc per al partit d'anada del 13 de febrer seria pràcticament un miracle.

A més, Casillas es perdrà entre cinc i sis partits de Lliga, contra el Getafe (27 de gener), el Granada (2 de febrer), el Sevilla (9 de febrer), el Rayo Vallecano (17 de febrer) i el Deportivo (24 de febrer). La presència del capità blanc al clàssic de Lliga contra el Barça que es disputa el primer cap de setmana de març seria dubtosa.

Els partits que no podrà jugar Casillas seran els de les semifinals de la Copa del Rei, que es disputaran el 30 de gener l'anada i el 27 de febrer la tornada. Durant aquest període de temps el seu substitut serà Antonio Adán, encara que a Madrid no descarten fitxar un altre porter.

stats