BARÇA
Esports 07/08/2013

Casillas: "No em queden cicatrius pel que va passar amb Mourinho"

El porter del Reial Madrid diu que si es troba el tècnic portuguès durant el partit contra el Chelsea, el saludarà "sense cap problema"

Ara
1 min

BarcelonaEl porter del Reial Madrid Iker Casillas ha parlat a ESPN sobre el partit que enfrontarà el conjunt blanc amb el Chelsea, l'equip de José Mourinho. "No em queden cicatrius pel que va passar amb Mourinho. La temporada ja ha passat, en els últims anys hi ha hagut coses bones i cal recordar això, res més. No hi ha cap problema. Si me'l trobo el saludaré sense cap problema; cal ser sempre respectuós", ha dit Casillas.

Sobre el fet de ser suplent amb Mourinho a la banqueta, el porter ha dit: "Va ser una experiència més dins del món del futbol, això fa que tinguis encara més ganes que comenci la temporada, que vinguin reptes nous, partits nous, competicions noves i el que cal fer és pensar en el que ve, i deixar enrere el que ja ha passat".

Preguntat pels dos cracs blaugranes –Neymar i Messi–, Casillas ha dit: "Són dos bons jugadors, que sumats Iniesta o Xavi... És un club que s'ha tornat a reforçar amb un bon jugador. Però també el Reial Madrid fa anys que està al nivell del Barça", ha conclòs Casillas.

stats