MOTOGP
Esports 18/05/2012

Casey Stoner anuncia que es retira a finals de temporada

Nuria García
1 min
El pilot Casey Stoner, reflexiu, durant la cursa d'Estoril.

BARCELONA.L'actual campió del món de MotoGP, l'australià Casey Stoner, va anunciar ahir al circuit de Le Mans sorprenentment que es retirarà a finals de temporada. L'actual campió del món de MotoGP, de 26 anys, va explicar que ha estat una decisió molt pensada. "Després d'un temps de pensar molt i de parlar amb la meva família i amb la meva dona, he decidit retirar-me al final d'aquesta temporada", va dir Stoner.

L'australià, que va debutar al Campionat del Món l'any 2001, ha aixecat dos títols mundials, el del 2007 amb Ducati i el de l'any passat amb Honda, i en l'actualitat lidera la classificació general amb un punt d'avantatge respecte al balear Jorge Lorenzo. "Després de molts anys fent aquest esport que m'encanta, i d'haver fet molts sacrificis per arribar on som ara, he vist que aquest esport ha canviat molt. I ha canviat fins al punt que no n'estic gaudint. No tinc passió i per això crec que és el millor moment per retirar-me", va assegurar Stoner, que a l'hivern va ser pare d'una nena, Alessandra.

L'australià va dir que hi ha moltes coses que l'han "decebut" i també un munt de coses que s'ha "estimat" del motociclisme, però que "lamentablement, el balanç ha anat en la direcció equivocada". "Seria bo poder dir que em quedo un any més, però llavors quan cal aturar-se?", va sentenciar Casey Stoner.

stats