Publicitat
Publicitat

BARÇA

Neymar inicia les vacances aquest dijous

Martino acaba satisfet amb la predisposició dels seus jugadors contra el Cartagena tot i no estar precisos

Aquest dijous Neymar marxa al Brasil de vacances. El fet que no pugui jugar el partit contra el Getafe ha fet que l'entrenador Gerardo Martino hagi decidit donar-li festa abans. "Sempre que hi hagi un jugador que pugui tenir més descans, i més, en el seu cas, amb la quantitat de partits que ha disputat, si li puc donar més dies de descans, ho faré", ha dit el de Rosario, que ha explicat que era "oportú" que Neymar marxés "amb 90 minuts jugats".

El tècnic s'ha mostrat satisfet amb el rendiment dels seus jugadors en el partit contra el Cartagena, amb "la predisposició" que han mostrat tots els seus futbolistes tot i no estar precisos, i ha dit que no ha donat oportunitat als joves del planter perquè era una bona ocasió per donar minuts a futbolistes menys habituals. "Hi havia molts jugadors que necessitaven jugar", ha reconegut Martino, que ha citat els noms de Tello, Pedro o Song.

Martino ha detallat el plàning de després de vacances. El dia 30 es reincorporaran els jugadors espanyols −menys els que juguin amb Catalunya− i també Adriano, mentre els estrangers i Pedro ho faran el dia 2 de gener. Sobre Messi, Martino ha dit que encara hi ha "molt marge per seguir creixent", en referència a la seva recuperació. 

L'argentí ha lloat el Cartagena. "Ha jugat molt bé, ha jugat el partit que havia de jugar", ha dit el de Rosario.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF