Publicitat
Publicitat

Carreras envia els jugadors del Mallorca a la dutxa

El tècnic ha suspès l'entrenament als 50 minuts per la manca d'actitud de la plantilla

El vestidor del Mallorca comença a desfer-se davant la situació esportiva i institucional que travessa el club. L'entrenador Lluís Carreras ha suspès aquest dematí l'entrenament que la plantilla realitzava a Son Bibiloni quan només feia 50 minuts que havia començat, i ha decidit enviar els jugadors a la dutxa. Carreras ha reaccionat així davant el que ha considerat manca d'actitud dels seus jugadors a l'hora de realitzar els exercicis.

El tècnic ha assenyalat així directament la manca de compromís de la plantilla per la situació que travessa l'equip després de tres derrotes consecutives i havent perdut les darreres possibilitats de lluitar per l'ascens. Caldrà veure ara quina és la resposta dels jugadors a aquesta decisió de l'entrenador, que els deixa en evidència, amb vista al transcendental partit que el Mallorca disputarà aquest dissabte a Mendizorroza davant l'Alabès, amb la permanència en joc.

Després de la suspensió de l'entrenament, David Generelo ha estat el jugador que ha passat per roda de premsa. No ha volgut entrar en gaire consideracions: "El míster ha pres la decisió d'aturar l'entrenament i això ens servirà per pensar cadascun en la situació que tenim damunt. Esperem que tingui conseqüències positives i ara s'ha d'estar més units que mai".

El migcampista ha reconegut que "hem d'entonar el 'mea culpa'. Els màxims responsables som els jugadors, els que estam en el camp i podem treure les coses endavant". No obstant això, ha remarcat que "no ens surten les coses, però no té res a veure amb falta d'exigència o motivació"

"En el vestuari se sap la situació en què estam i som conscients que no estam tenint el nivell que hauríem de tenir", ha continuat Generelo, però ha afegit que "tots els dies intentam revertir la situació i els màxims interessats que canviï som els que estam a dins".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF