Futbol
Esports 26/06/2013

Carlo Ancelotti: "L'objectiu que tinc al Madrid és clar: guanyar jugant un futbol espectacular"

El nou entrenador del Reial Madrid ha sigut presentat aquest dimecres a la llotja del Santiago Bernabéu. "Iniciem una nova etapa amb un entrenador que és un savi del futbol", ha dit Florentino Pérez

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaCarlo Ancelotti ha sigut presentat com a nou entrenador del Reial Madrid aquest dimecres a la llotja del Santiago Bernabéu. L'extècnic del París Saint-Germain, fortament ovacionat i acompanyat de Zinedine Zidane, ha arrencat el seu discurs nerviós i confessant que estava "molt emocionat i molt feliç" de ser al club "més prestigiós del món".

"Sé perfectament que el Madrid ho és –ha continuat–. Vull donar les gràcies al president i al director, perquè han fet molts esforços per portar-me aquí avui. També vull donar les gràcies al PSG per l'experiència que he tingut amb ells a França. L'objectiu que tinc al Madrid és clar: hem de guanyar jugant un futbol espectacular, perquè la història i la tradició d'aquest club és jugar ofensivament. Treballarem per jugar un futbol que pugui fer feliços els madridistes".

El tècnic italià ha deixat clar que les instal·lacions de Valdebebas, que ja ha visitat, li permetran treballar bé. "Aquesta temporada serà un any de felicitat per al Reial Madrid", ha dit per tancar el seu breu discurs en un castellà que ha reconegut que intentarà millorar al més aviat possible.

En la roda de premsa, Ancelotti ha reconegut que "la dècima és un gran objectiu per al club i per a tots", i ha acceptat la pressió que tindrà. "Jo tinc l'ambició i la responsabilitat de guanyar-la, i això és una motivació molt gran per treballar", ha comentat en castellà. El tècnic ha aclarit que espera construir un equip "que tingui el control del joc, que sigui equilibrat i tingui molta qualitat en posicions d'atac per poder jugar un futbol ofensiu".

Abans i durant la presentació, Florentino Pérez ha lloat el "palmarès extraordinari" d'un tècnic amb el qual espera "iniciar una nova etapa del madridisme". "Tots els que coneixen Carlo Ancelotti el defineixen com un savi del futbol i un excel·lent ésser humà. Des de fa anys tenia un somni i era entrenar el Madrid. El seu comportament està marcat per molta serenor i a totes les lligues on ha entrenat ha sigut escollit com el millor entrenador", ha comentat el president del Reial Madrid.

El màxim mandatari blanc ha avisat Ancelotti que, tot i estar "habituat a les pressions més altes de les banquetes més exigents, res del que ha viscut s'assemblarà al que viurà al Reial Madrid". Florentino Pérez ha deixat clar que Ancelotti rebrà "l'alè i el suport de l'afició" i, abans de passar la paraula a l'entrenador, ha agraït la seva voluntat de fitxar i la predisposició dels màxims mandataris del París Saint-Germain.

stats