En breu
Esports 17/02/2013

El Canoe, sorprenent finalista de la Copa contra el Barceloneta

Albert Solé
1 min
El Canoe, sorprenent finalista de la Copa contra el Barceloneta

BARCELONAPrimer finalista no català des del 2001

L'Atlètic Barceloneta i el Real Canoe disputaran avui (14.30 h, Esport3 i Teledeporte) la final de la Copa del Rei de waterpolo, a la piscina Sant Sebastià del Barceloneta, amb motiu del seu centenari. Els mariners va superar amb més facilitat de la prevista el CN Sabadell i tornaran a jugar una final de Copa per vuitè any consecutiu, tot i que no la guanya des del 2010. El Real Canoe, per la seva banda, jugarà la seva cinquena final de Copa, tot i que no n'ha guanyat cap de les quatre anteriors. L'última final dels madrilenys va ser fa més d'una dècada, el 2001, i des de llavors, totes les finals de Copa les havien disputat només equips catalans.

Pallissa marinera al CN Sabadell

L'Atlètic Barceloneta va passar per sobre del CN Sabadell (13-5) en un duel que s'esperava molt més equilibrat, tot i el favoritisme dels mariners. Els sabadellencs van començar guanyant 0-2, i van aguantar el tipus el primer quart (4-3), però després es van fondre i van passar 20 minuts sense marcar cap gol.

El tercer quart, mortal per al CN Terrassa

El Real Canoe va superar el Terrassa en un partit molt igualat (9-11), però que es va decantar pels madrilenys gràcies a un excel·lent tercer quart (1-4) que va ser letal per als egarencs. L'última final que va jugar el Canoe va ser també contra el Barceloneta (2001), i a les files dels mariners hi jugava Salva Chava Gómez, l'actual entrenador dels madrilenys.

stats