Publicitat
Publicitat

BARÇA

El Camp Nou es blindarà dissabte

El club prepara un dispositiu excepcional, amb més de 1.000 persones, per evitar els problemes que hi va haver contra l’Arsenal

Les mesures de seguretat de cara al clàssic d’aquest dissabte seran excepcionals. Tot i que el dispositiu encara està pendent de definir, el club incrementarà els agents privats per fer front a les exigències del partit contra el Madrid, considerat d’alt risc. Els atemptats a Brussel·les de la setmana passada han dimensionat encara més la magnitud d’un duel per si mateix d’alt voltatge. Si contra l’Arsenal hi va haver un miler de treballadors contractats pel club, contra el Madrid aquesta xifra se superarà amb escreix entre seguretat privada, acomodadors, controls d’accessos, etc., que blindaran el Camp Nou i intentaran evitar els problemes que hi va haver en el partit de Champions. La pluja i els escorcolls massius que hi va haver en el duel contra els anglesos van provocar algunes cues als accessos de l’estadi, amb nombroses persones que van entrar al Camp Nou quan la pilota ja estava en joc. De cara al partit de dissabte, per evitar que passi el mateix hi haurà més personal privat i també s’obriran accessos que no estaven operatius en el partit de la Lliga de Campions.

Demà els encarregats de seguretat del club i els Mossos d’Esquadra es reuniran per preparar amb detall el dispositiu, que també comptarà amb un fort desplegament policial. A més, la junta directiva de Josep Maria Bartomeu es reunirà per aprovar i acabar de definir els recursos propis destinats al clàssic. També s’intensificaran els controls sobre la revenda, amb més grups d’intervenció destinats a perseguir el mercat negre i les empreses que fan negoci amb el Barça.

659 entrades per a Viagogo

Quan faltava una setmana per al partit encara quedaven moltes entrades per col·locar. Dissabte, Viagogo, l’empresa líder en la gestió d’entrades per a esdeveniments esportius, en tenia encara 659 a la venda, cosa que representa un valor d’1.148.223 euros. Fa tres setmanes, just un mes abans del clàssic, les xifres eren de 1.984 entrades i 3.189.847 euros.

D’aquests poc més d’1,1 milions, Viagogo se n’endú un 10%, 114.900 euros. És el que l’empresa amb seu a Suïssa es queda del que s’emporta el venedor original de l’entrada. I, tal com va explicar l’ARA, en molts casos es tracta de seients facilitats per turoperadors oficials que se salten les regles del joc per acudir a Viagogo i incrementar els preus per sobre del que està pactat amb el Barça. Aquest fet ha comportat, entre altres coses, que el Barça  cancel·li la seva relació amb el principal turoperador del club durant els últims anys, TicketBureau. A més, Viagogo cobra despeses de gestió i la gestió de reserva als compradors, que en el cas d’aquestes 659 entrades pugen a 149.269 i 6.000 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF