Calvià i Capdepera es converteixen en seus del futbol sala contra Portugal

El primer partit es disputarà dimarts dia 26 de febrer al poliesportiu de Galatzó, mentre que dimecres 27 jugaran al pavelló d'Es Figueral, a Capdepera

Aquest dijous ha tingut lloc a la sala de premsa de la  FFIB la presentació oficial dels dos partits amistosos que la selecció espanyola de futbol sala  sub  17 disputarà a Mallorca contra Portugal.

L'acte presentat per Miquel Bestard, president de la  FFIB, ha comptat amb la presència dels regidors d'Esports de Calvià i Capdera, Eva Serra i Pere  Terrasa, respectivament.

Convocatòria del mallorquí Sergio Rubio

Per una banda, el dimarts 26 de febrer a les 20 h, el poliesportiu de Galatzó acollirà el primer amistós i, per una altra, el dimecres 27 a la mateixa hora, el pavelló d'Es Figueral, a Capdepera, serà la seu del segon amistós. El seleccionador Albert Canillas ha convocat el jugador mallorquí  del Palma   Futsal Sergio   Rubio .

L'acte ha comptat amb la col·laboració  del Palma   Futsal , club que ha apadrinat la presentació. Per aquest motiu, han acompanyat Bestard el director esportiu José  Tirado , l'entrenador Antonio  Vadillo  i els jugadors  Carlos   Barrón  i Hamza , així com la presidenta del Comitè de Futbol Sala de la  FFIB , María José Sánchez. 

Miquel  Bestard  ha reconegut que "és una gran notícia que les Balears puguin acollir dos partits internacionals d'Espanya de futbol sala. És important per a la  FFIB  haver aconseguit aquests partits i vull agrair als ajuntaments de Calvià i Capdepera l'esforç i la col·laboració".

José  Tirado , director esportiu del Palma Futsal, ha valorat així la celebració d'aquests partits internacionals. "Gràcies a la FFIB  per haver aconseguit dur a Mallorca aquests partits. Gràcies també als ajuntaments de Capdepera i Calvià, que aposten no només per l'esport sinó també pel futbol sala, i aquesta no és la primera vegada.

Tirado ha assegurat que "és històric poder dur aquest partit a Mallorca perquè tant Espanya com Portugal són les potències, juntament amb Itàlia, Rússia o l'Argentina, i no oblidem que tenim el mallorquí  Sergio   Rubio , juvenil  del Palma   Futsal". En aquest sentit, José Tirado explica que  hem aconseguit que una illa com Mallorca, on aquest esport era inexistent, sigui referent per les ganes i la formació de jugadors i entrenadors. "Hem aconseguit crear cultura", ha sentenciat.  

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF