Publicitat
Publicitat

Barça

El Consell Superior d'Esports creu que la llicència esportiva única evitaria casos com el del Barça

L'organisme intenta vendre una iniciativa que genera rebuig entre les federacions

Segons el Consell Superior d'Esports (CSD), la implantació de la llicència esportiva única evitaria casos com el del Barça, que aquest dimecres ha estat sancionat per la FIFA.

Segons expliquen fonts del CSD a Europa Press, la llicència esportiva única garantirà que la federació estatal conegui des del primer moment la inscripció de l'autonòmica, situació que farà impossible que es vulnerin els estatuts d'una federació internacional.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) prepara una proposta alternativa a la llicència esportiva única i amenaça de no aplicar una mesura que, segons els seus càlculs, els faria perdre entre 7 i 12 milions d'euros. El seu objectiu és modificar la norma i aconseguir que la llicència esportiva única reverteixi d'alguna manera en les federacions catalanes.

Un total de 430 federacions esportives, que engloben un total de 40.000 clubs i més de 2.200.000 esportistes, han signat un manifest en contra de la llicència esportiva única i han creat la COFEDEA, una comissió que representarà les federacions autonòmiques que s'oposen a la mesura.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF