NATACIÓ
Esports 08/01/2013

El CN Sabadell presenta un ERO temporal per al 92% de la plantilla

Ara
1 min
El CN Sabadell presenta un ERO temporal per al 92% de la plantilla

SABADELLEl Club Natació Sabadell (CNS) va presentar ahir un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal que afecta 208 dels seus 225 treballadors, una xifra que suposa el 92% de la plantilla, segons ha informat la UGT. En un comunicat el sindicat explica que la mesura afecta tota la plantilla, esportistes i entrenadors inclosos, llevat de la gerència del club i el professorat de l'Escola Santa Clara.

L'objectiu de l'empresa, segons indica l'organització sindical, és reduir en un 35% les jornades de treball durant un període de dos anys, la qual cosa suposarà que els empleats afectats per l'ERO vegin reduïts els seus ingressos entre un 30% i un 50%. El comitè d'empresa considera que les mesures que el club vol adoptar i que ha comunicat avui a la plantilla "no estan prou justificades" i podrien posar en perill l'estabilitat econòmica de moltes famílies. Els sindicats i l'empresa mantindran avui la primera reunió per negociar aquest ERO temporal.

El Club Natació Sabadell, que va néixer el 1916 a Sabadell (Vallès Occidental), és un dels clubs esportius més grans del país. Té dues instal·lacions en aquesta ciutat, i actualment compta amb 34.000 socis. De fet, és la tercera entitat esportiva de Catalunya en nombre de socis, després del RACC i el FC Barcelona.

stats