FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 26/12/2013

El City venç el Liverpool i el priva del lideratge (2-1)

Els gols del proper rival del Barça a la Champions arriben de córner i al contraatac

Negredo supera Mignolet per dalt / PHIL NOBLE / REUTERS

BarcelonaEl Manchester City ha seguit amb la seva ratxa triomfal a l'Etihad Stadium, on ha guanyat els 9 partits de la Premier League que ha disputat aquesta temporada. Els de Manuel Pellegrini han superat 2 a 1 el fins avui dijous líder anglès, el Liverpool.

Al minut 24 de partit, Coutinho ha avançat els visitants, gràcies a una jugada ben trenada de l'equip 'red'. El davanter, ex de l'Espanyol, s'ha trobat la pilota a l'interior de l'àrea local, després que el ràpid extrem Raheem Sterling hagi superat el porter Joe Hart. Coutinho ha avançat els visitants, còmodes en el joc vertical i sense trobar-se massa exigits pels 'blues'. Tot i això, en el servei d'un córner, Kompany ha superat el marcatge d'Skertel i ha batut un poc encertat Mignolet.

Al minut 40, el porter local ha salvat el seu equip de la derrota, gràcies a una gran aturada novament a Coutinho. Cinc minuts més tard, Álvaro Negredo ha culminat un veloç contraatac conduït per Jesús Navas. El davanter espanyol ha xutat per sobre de Mignolet, qui no ha tingut força ni qualitat per aturar la pilota. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Liverpool ha seguit buscant l'empat, i Joe Allen ha fet lluir Hart després d'una errada de Joleon Lescott, fent evidenciant els problemes a l'eix de la defensa del conjunt de Manuel Pellegrini. Malgrat l'empenta visitant, el City ha controlat el partit i s'ha endut 3 punts que el deixen a un punt del lideratge.