El CE Cardassar rep més de 140.000 euros en ajudes

El president de la Federació Balear lamenta "la manca d'èxit" malgrat la bona predisposició dels jugadors, que varen jugar un partit benèfic contra el Mallorca a Son Moix

La Federació Balear de Futbol, a través de la seva fundació, i el Reial Mallorca han fet entrega aquest dimecres de 32.986.01 euros al CE Cardassar. Aquesta és la quantitat que es va recaptar en el partit benèfic disputat el passat 13 de novembre a l'estadi de Son Moix entre el Reial Mallorca i la selecció balear de futbol, composta per jugadors de 1a, 2a i 2a B, a més del capità del club Cardassar. Aquesta aportació econòmica anirà destinada a les diferents àrees del club que va patir en primera persona les conseqüències de la riuada a la zona del Llevant.

"Després de la tempesta arriba la calma", ha dit Miquel  Bestard per obrir la roda de premsa a les  instal·lacions de la Federació Balear de Futbol. El màxim mandatari de la federació també ha volgut recordar que es lliuraran 100.000 euros més que va prometre la Federació Espanyola i que ha suportat una despesa de més de 10.875 euros en l'organització del partit en concepte de desplaçaments de jugadors, regals, etc. En total, 143.861 euros en ajudes per al club que actualment milita a Primera Regional.


Amb tot això, Miquel  Bestard ha volgut fer autocrítica. "Estam molt satisfets amb el que es va fer organitzant un partit de futbol a Son Moix, però pensam que no vàrem tenir l'èxit esperat després de la bona predisposició que varen tenir tots els jugadors", ha dit en referència a la  pòca assistència de públic al partit Son Moix. "Però ho vàrem fer amb la millor  intenció, per un bon motiu i estam molt contents per això", explica  Bestard.Per la seva banda, el director general del Mallorca, Maheta Molango, ha dit que "el més important és tornar a la normalitat, que el Cardassar ja té el camp restaurat i tal com ens vàrem comprometre fa temps, la idea és visitar-lo aviat, dur el nostre equip allà i que la gent senti el nostre suport a la plantilla. Volíem sumar i solidaritzar-nos amb les víctimes de la riuada, i, una vegada més, de la mà de Miquel Bestard hem sumat el nostre granet d'arena. Vull mostrar el meu agraïment als patrocinadors, els jugadors i els seleccionadors, especialment a Toni Servera, que ho va patir de ben a prop".

Biel Servera és el vicepresident del Cardassar, que ha volgut agrair la feina de tots. "Vull donar les gràcies a la FFIB, a tots els clubs territorials i, especialment, la feina i ajuda del Reial Mallorca, que ha estat el número u. Amb això millorarem les nostres tasques de club després de la desgràcia de la riuada", ha dit.

 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF