Bàsquet
Esports 14/08/2013

El Bruixa d'Or Manresa es reforça amb el pivot Darryl Monroe

El jugador nord-americà, de 27 anys, prové del Bouzalac francès, on va fer una mitjana de 17,7 punts i 8,8 rebots la temporada passada

Ara
1 min

BarcelonaEl Bruixa d'Or Manresa ha confirmat aquest dimecres el fitxatge de Darryl Monroe, un pivot nord-americà de 27 anys provinent del Bouzalac francès. El jugador, nascut a Portsmouth el 30 de gener del 1986, arriba a Manresa per un any.

Monroe va fer una mitjana de 14,7 punts i 8,8 rebots per partit la temporada passada a França. És el país on ha estat els darrers dos anys de la seva carrera, després d'haver jugat també a Holanda, provinent dels Estats Units. Destaca per ser un home molt actiu sota les cistelles, amb poder anotador i, sobretot, un gran lluitador que aportarà rebot al joc interior de La Bruixa d'Or. A l'equip on militava fins ara, el Bouzalac, Monroe era el jugador més destacat, i va ser un dels artífexs de l'ascens a la Pro A, la màxima categoria del bàsquet francès.

El tècnic de la Bruixa d'Or, Borja Comenge, destaca que "Monroe pot jugar tant en la posició d'aler pivot com de pivot, tot i que pretenem que sigui el nostre '4' titular. Destaca per la seva mobilitat i capacitat de rebot, tant en atac com en defensa. Tot i que no destaca per ser un gran llançador de triples, pot tenir amenaça des de més enllà dels 6,75 m, i sí que té bona mà des de mitja distància. Ve de jugar d'una lliga europea, i esperem que la seva adaptació a la Liga Endesa sigui el més ràpida possible".

stats