Publicitat
Publicitat

Lliga Endesa

La Bruixa d'Or Manresa es juga les seves opcions de salvació a la pista de l'UCAM Múrcia

L'equip de Pere Romero necessita amb urgència la victòria per intentar sortir del descens

La Bruixa d'Or Manresa es juga aquest diumenge (12.30 hores) les seves opcions de salvació a la pista de l'UCAM Múrcia. Els catalans passen per un dels seus pitjors moments de la temporada i són penúltims amb 7 victòries, dos menys que els murcians. Així, és un partit clau a la zona baixa per anar aclarint possibilitats .

Les baixes podrien ser un problema més per a la malmesa confiança del Manresa ja que, tot i que Álex Hernández s'ha recuperat de la seva lesió, Rasmus Larsen es queda a casa, i Vernon Goodrige i Oliver Arteaga seran dubte fins a última hora.

La Bruixa d'Or necessita amb urgència la victòria, ja que cada vegada queden menys partits per canviar la seva situació. El tècnic, Pere Romero, ha reconegut que el seu equip s'ha quedat gairebé sense opcions. "No tenim marge, hem de guanyar. La major part de les nostres opcions passen per guanyar aquest partit", ha assenyalat Romero, que espera que la resposta estigui d'acord amb el nivell dels entrenaments.

Romero vol treure profit del desplaçament doncs, a la pista manresana, ha explicat que al seu equip "li costa, i els aficionats estan cansats i tristos, com és lògic, i això no ajuda a aquest tipus de jugadors, que per desgràcia, en aquest cas, ho senten molt, massa en alguns moments, i això els bloqueja".

Sense la por escènica al Nou Congost, com ho ha descrit Romero, la Bruixa d' Or s'enfrontarà a un equip amb moltes qualitats. L'entrenador destaca especialment "la combinació de la capacitat atlètica amb la veterania i el coneixement del joc i de la lliga" i afegeix que serà un rival "complet, el que més de la zona baixa, i ara estan amb la confiança de guanyar partits a casa".

Històries de superació esportiva