FUTBOL SALA
Esports 28/10/2018

Brillant victòria del Palma Futsal per 4-5

Els mallorquins remunten en dues ocasions per seguir al més alt de la LNFS en un partit èpic

J. M.
L’equip celebrant la victòria.

PalmaBrillant actuació del Palma Futsal en un dels temples del futbol sala mundial i d’on és molt difícil sortir amb vida. Si ho fas és perquè fas les coses molt bé. I si ets capaç de remuntar el partit fins a dues ocasions és que la realitat és gairebé un somni. Extraordinari triomf del Palma Futsal davant el Movistar Inter per 4-5, en una partit que va ser una oda a l’espectacle i en el qual els balears varen mostrar el nivell que han aconseguit aquesta temporada. Els d’Antonio Vadillo varen signar una de les millors actuacions del curs amb gols, ocasions i capacitat de superació per aixecar dos gols en contra en el descans. Una segona meitat memorable manté els balears al més alt de la classificació.

El partit va començar amb intercanvis de cops, però Ricardinho és capaç de treure màgia quan ho requereix el partit. I la va treure. Es va associar amb Humberto per dibuixar una paret que va desfer la defensa balear i va culminar la jugada amb Sarment ja batut (1-0).

La garrotada va ser més gran quan, amb prou feines un minut després i a trenta segons del final de la primera part, Borja es quedava tot sol davant el porter balear i marcava (2-0), dos gols que suposaven un excessiu correctiu fins al moment i que obligaven a realitzar un miracle la segona meitat.

Si alguna cosa té aquest equip és capacitat de sacrifici, lluita i no perd la confiança. Sortí del vestuari amb la remuntada entre cella i cella. Pressió alta, joc d’atac i va afinar la punteria. Diego Quintela va marcar el primer (2-1), després de rematar a plaer un centre al segon pal de Mati Rosa i Lolo marcà el segon (2-2) després d’un servei de cantonada. Cinc minuts brillants que van ficar l’equip en un partit que per a molts podia semblar impossible de remuntar en territori hostil i davant el pitjor rival.

Quan millor estaven les coses per al Palma Futsal va aparèixer Ricardinho per marcar el seu segon gol (2-3) i avançar de nou el seu equip. El portuguès marcà diferències i arribà al moment just. La resposta del Palma va ser brillant, amb Catela que va fer una de les seves per empatar el partit (3-3). Després arribaria el 3-4 de Mati Rosa i l’empat de Daniel per posar tota l’emoció amb el 4-4. El Movistar Inter cercava la victòria i Vadillo va apostar per jugar amb porter-jugador. No signava l’empat. Ja ho va dir en la prèvia. I el Palma va guanyar. Contraatac de manual que va culminar Diego Nunes per firmar un triomf èpic (4-5) que es recordarà molt de temps.