COPA CONFEDERACIONS
Esports 26/06/2013

El Brasil afronta l'últim obstacle abans de la final

Pol Frias
1 min
Neymar, durant un entrenament amb el Brasil.

BarcelonaLa selecció brasilera s'enfronta (21 hores, Telecinco) a l'Uruguai en la semifinal de la Copa Confederacions. Amb un Neymar estel·lar, els amfitrions surten com a favorits, però al davant tindran la sempre difícil selecció uruguaiana, que s'aferra al trident ofensiu que formen Cavani, Suárez i Forlán per intentar donar la sorpresa contra el Brasil.

El combinat que dirigeix Scolari arriba a l'enfrontament després d'haver guanyat els tres partits de la fase de grups i havent exhibit un bon nivell de futbol. A més, el blaugrana Neymar ha sabut assumir els galons de liderar una selecció com el Brasil i s'està convertint en una de les estrelles del campionat.

Revenja del Maracanazo del 1950

Els brasilers encara recorden la derrota per 2-1 contra l'Uruguai en la final del Mundial del 1950 en l'aleshores recent inaugurat estadi de Maracanã, en un enfrontament en què també sortien com a favorits. Tot i que el partit d'aquesta nit té menys importància, els brasilers volen revenjar-se, mentre que els uruguaians somien a repetir aquell històric triomf. Precisament el seleccionador uruguaià ha recordat durant la setmana aquell partit.

stats