HANDBOL
Esports 15/08/2013

Karabatic i Lazarov debuten amb el Barça a les semifinals de la Supercopa de Catalunya d'hanbol

El Bordils serà el rival del Barça, amb el Granollers i l'Espluguens jugant la segona semifinal

Ara
1 min
Nikola Karabatic, amb la samarreta del Barça Intersport

BarcelonaEl Barça d’handbol debuta aquesta temporada amb el partit de semifinals de la Supercopa de Catalunya (20 hores) a Bordils. Xavi Pascual portarà els gruix del primer equip a Bordils, amb l’única baixa d’Aitor Ariño, en ple procés de recuperació, per afrontar la semifinal de la Supercopa de Catalunya.

Els blaugranes han fet tot just deu sessions d’entrenament de pista i la visita a Bordils servirà per posar en pràctica el que s’ha treballat fins ara. També significarà el debut dels dos nous fixatges del Barça 2013/14, Nikola Karabatic i Kiril Lazarov.

Aquesta serà la segona temporada consecutiva que barcelonins i gironins s’enfronten a la semifinal de la Supercopa de Catalunya. La temporada 12/13 els blaugranes es van imposar per 23 a 43 als homes entrenats per Pau Campos.

L’Handbol Bordils jugarà aquesta temporada a la segona categoria de l’handbol espanyol, la Divisió d’Honor Plata, un cop assolit l’ascens esportiu a la categoria. La segona semifinal serà entre l'Handbol Granollers i l'Esplugues.

stats