LLIGA ENDESA
Esports 23/04/2012

Boniface Ndong aixeca la veu a Màlaga

àlex Gozalbo
2 min
El pivot Augusto Cesar Lima atura Boniface Ndong amb una falta antiesportiva al Martín Carpena de Màlaga.

BARCELONAEl Barça Regal ha ajornat fins després de la final four d'Istanbul les negociacions dels jugadors que acaben contracte, però alguns aprofiten aquests partits per acumular mèrits i millorar la seva posició en les converses. És el cas de Boniface Ndong, que ahir va tenir una incidència clau a la pista de l'Unicaja Màlaga (57-89).

Menyspreat per Los Angeles Clippers, on fins a 13 jugadors van acabar la temporada 2005/06 amb millors números que ell, Boniface Ndong s'ha sabut construir una carrera professional a Europa, on ja té experiència en tres països. Ahir, com els grans pivots, va condicionar el partit des de les dues cistelles. En atac va sumar 21 punts. En defensa va contribuir de manera decisiva als 57 punts amb què l'Unicaja, incapaç de fer mal a la seva àrea d'influència, va acabar el partit. D'ençà que Xavi Pascual ha pogut acumular entrenaments sense baixes importants, el Barça Regal no ha parat de créixer. El líder de la Lliga Endesa, que tan sols encaixa 64,4 punts per partit, no perd ni un partit des de la visita a la pista del Gran Canària 2014 i comença a assemblar-se a l'estil d'equip que el seu entrenador va imaginar a l'estiu.

"Arriba el moment important de la temporada i l'únic que intento és aixecar el meu nivell de joc per ajudar l'equip", va assegurar Boniface Ndong a Teledeporte. "Jugar a Màlaga, on vaig estar dues temporades, és especial, però jo em motivo contra tots els rivals", va afegir.

Adéu a la lluita pel títol

A quatre jornades del final de la temporada regular, l'Assignia Manresa, que va perdre a la pista del Lucentum Alacant (76-70), i el Fiatc Joventut, que no va poder superar el Lagun Aro GBC (90-85), es van quedar amb molt poques opcions reals de classificar-se per als play-off per al títol de la competició.

stats