ESPANYOL
Esports 19/12/2011

Bon ambient a Sant Adrià i ambició per tancar bé l'any

Natalia Arroyo
1 min

BARCELONA.Més a prop d'Europa que del descens. Amb aquesta còmoda situació a la classificació, els blanc-i-blaus van entrenar-se ahir a Sant Adrià per preparar el partit de Copa del Rei de demà contra el Celta de Vigo. La victòria al Molinón contra l'Sporting va confirmar el bon moment de forma de l'equip, com va ressaltar Héctor Moreno: "Tenim una idea de joc molt clara i mai hem tingut dubtes".

La filosofia de joc dels de Pochettino mai ha trontollat dins el vestuari, però sí que s'ha vist qüestionada per l'entorn. Ara que els resultats acompanyen i que es torna a trobar el camí del gol, l'afició s'il·lusiona amb la possibilitat de jugar competició europea l'any que ve. "S'ha de seguir treballant", avisava Moreno. L'últim obstacle abans de tancar l'any serà la tornada de setzens de final contra el Celta. El 0-0 de l'anada obliga els periquitos a fer un gol per evitar la pròrroga. "Esperem guanyar per passar unes vacances tranquil·les", desitjava el mexicà.

En un ambient positiu, aquesta tarda a les 6 se celebrarà la junta d'accionistes que, entre altres aspectes, servirà per presentar Antonio Morales com a nou conseller del club.

stats