FUTBOL
Esports 21/06/2013

Laurent Blanc serà el nou entrenador del PSG

El tècnic francès signa amb el club parisenc per les dues properes temporades

Efe
1 min
Laurent Blanc, en un entrenament amb la selecció francesa quan era el seleccionador

ParísEl nou entrenador del Paris Saint-Germain serà l''exseleccionador francès Laurent Blanc, que substituirà a Carlo Ancelotti. L'acord s'ha produït aquest divendres, sens ha informat el canal 'BEIN SPORT', i Blanc dirigirà el PSG les dues properes temporades.

La notícia s'ha anunciat després que el diari esportiu francès 'L'Équipe' hagi revelat que Jean-Pierre Bernès, l'agent de l'entrenador del campió de la Lliga francesa l'any 2009 amb el Girondins de Bordeus, es va reunir el dijous amb Leonardo, el director esportiu del club parisenc.

D'aquesta manera es desbloqueja la via per a la sortida de l'actual entrenador, Carlo Ancelotti, cap al Reial Madrid.

Aquesta mateixa setmana s'havia informat que l'italià Fabio Capello, actual seleccionador nacional de Rússia, podria convertir-se en l'entrenador del PSG la propera temporada. Fet que ha quedat desmentit amb l'anunci del fitxatge de Blanc.

El tècnic francès, de 47 anys, va deixar fa un any la banqueta de la selecció francesa de futbol després de dos anys al càrrec i després de l'eliminació dels 'bleus' als quarts de final de l'Eurocopa, on alguns dels internacionals francesos van protagonitzar enfrontaments dins el vestuari i amb la premsa.

El seleccionador havia complert l'objectiu de classificar a França per als quarts de final de l'Eurocopa, ja que havia estat fixat després del fracàs dels internacionals francesos en el passat Mundial de Sud-àfrica, on van caure eliminats en la fase de grups.

En els gairebé dos anys que Blanc va dirigir a la selecció gal·la, els francesos van aconseguir arribar fins al tercer partit de la fase de grups de l'Eurocopa amb una històrica sèrie de 21 partits seguits sense perdre.

stats