Futbol
Esports 24/06/2013

El Betis descobreix un mural en record del desaparegut Miki Roqué

El president del club ha encapçalat l'acte, just en el primer aniversari de la mort de l'exfutbolista. El mural està situat a l'exterior del Gol Nord del Benito Villamarín

Ara
1 min
El mural en record a Miki Roqué

SevillaEl Betis ha presentat aquesta tarda un mural dedicat al desaparegut futbolista Miki Roqué, just quan es compleix el primer aniversari de la seva mort. L'acte, que ha comptat amb una massiva afluència de seguidors del club, l'ha presidit el màxim mandatari del club andalús, Miguel Guillén. El mural està situat a l'exterior del Gol Nord de l'estadi Benito Villamarín.

"Avui fa justament un any vam rebre un cop duríssim, una garrotada per a tot el 'beticisme'. Se'ns en anava el nostre Miki Roqué, el nostre etern 26 després de lluitar durant quinze mesos amb la malaltia. Sabíem de la gravetat de la situació, però tots confiàvem en el valor i la fortalesa que estava demostrant Miki per tirar endavant. Mai va perdre el somriure, mai va deixar de lluitar la batalla i era ell qui mantenia les forces a la seva família, al club i als metges i al personal que el van tractar a Barcelona. La demostració d'afecte que va rebre la seva família a Tremp encara ens commou i no ens permet que el llegat de Miki caigui en l'oblit", ha dit el president del Betis durant l'acte, que ha estat molt emotiu.

stats