Esports 07/10/2018

El Sevilla de Machin somia i s'enfila a dalt de tot de la classificació (2-1)

L'Atlètic de Madrid ha derrotat el Betis en un dels grans partits de la jornada

L'Atlètic de Madrid s'enfila a dalt de la classificació derrotant el Betis

BarcelonaDiumenge amb canvis de lideratge a la classificació. En una jornada molt emocionant, Barça, Atlètic i Sevilla s'han repartit la primera posició de la classificació per hores.

El primer canvi ha estat quan l'Atlètic de Madrid s'ha situat provisionalment líder gràcies al seu triomf contra el Betis, en un partit entre els dos equips més en forma aquestes darreres jornades (1-0). Un gol de Correa a 13 minuts pel final ha decidit el matx al Wanda Metropolitano. A la primera part el Betis ha perdut per lesió Guardado. Quique Setién ha fet entrar William Carvalho en el seu lloc, en un primer temps en que l'equip sevillà tenia la pilota, però només ha creat una ocasió de gol, de Loren Morón, contra la defensa de l'equip de Simeone. A la segona part el duel s'ha obert una mica, amb bones contres de l'Atlètic, fins que Correa ha fet el gol que provoca la segona derrota de la temporada del Betis.

El Sevilla de Machin somia i s'enfila a dalt de tot de la classificació

Triomf del Sevilla (2-1)

Unes hores més tard però, el Sevilla ha superat als homes de Simeone arribant als 16 punts, gràcies al seu triomf contra el Celta de Vigo (2-1). En una primera part molt igualada amb bones ocasions de l'equip visitant, Sarabia, just abans del descans, s'ha encarregat de fer el primer gol local. El Sevilla venia de perdre a l'Europa League al camp del Krasnodar, però no ha fallat gràcies a un segon gol de Ben Yedder, gol inicialment considerat en fora de joc, tot i que l'àrbitre l'ha acabat validant amb l'ajuda del VAR. El Celta s'havia quedat en inferioritat numèrica just abans del 2-0, per la segona groga a Nestor Araujo. A manca de cinc minuts, Boufal ha fet el 2-1 amb un gran xut des de fora de l'àrea.