LLIGA
Esports 19/11/2012

Bergantiños, de migcampista a porter contra el Llevant

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONA.El Llevant no s'atura i ahir es va desfer del Deportivo de la Corunya a l'estadi de Riazor (0-2). L'equip valencià, que està entrenat per Juan Ignacio Martínez, suma ja 20 punts i continua mantenint-se als llocs europeus de la classificació en una temporada per al record. Martins i Barkero van ser els autors dels dos gols.

El Deportivo, per la seva banda, no aixeca el cap i segueix en els llocs de descens a Segona Divisió. L'equip de José Luis Oltra va perdre per lesió els seus dos centrals titulars, va fallar un penal que va deixar amb deu futbolistes el Llevant a la segona meitat i va haver de recórrer a un migcampista com a porter en els últims trenta minuts del partit per l'expulsió de Dani Aranzubia.

Álex Bergantiños va començar el partit de migcampista, la seva posició habitual, el va continuar de defensa i el va acabar de porter. "No crec que passi d'una anècdota", va dir el futbolista gallec, que la temporada 2010-11 va jugar cedit durant unes setmanes al Nàstic de Tarragona. "No sé si Dani Aranzubia hauria aturat el gol que jo he encaixat perquè anava molt ajustat", va dir Bergantiños en acabar el partit contra el Llevant.

stats