FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 01/06/2013

El Bayern supera l'Stuttgart a la final de la Copa alemanya (3-2) i aconsegueix el triplet

El conjunt de Heynckes aconsegueix el prime triplet de la història del futbol alemany

BarcelonaEl Bayern Munic ha aconseguit el triplet (Lliga alemanya, Lliga de Campions i Copa alemanya) aquest diumenge després de superar l'Stuttgart a la final de la Copa alemanya (3-2).

Müller ha avançat el Bayern des del punt de penal (min 37) i tot just després del descans, Mario Gómez ha fet el segon (min 48). El mateix jugador ha fet el tercer (min 61) abans que deu minuts més tard, Harnik fes el primer per a l'Stuttgart. El mateix jugador, al minut 80, ha retallat distàncies, però l'Stuttgart no ha pogut aconseguir el gol de l'empat en els instants finals i el triomf ha estat per al Bayern.

Els de Jupp Heynckes, que fa una setmana van proclamar-se campions de la Lliga de Campions després de superar el Borussia Dortmund, han aconseguit així el primer triplet de la història del futbol alemany.