En breu
Esports 20/02/2013

El Bayern assalta Londres i el Porto espanta el Màlaga

El Bayern deixa tocat l'Arsenal

El Bayern de Munic va encarrilar l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions a l'Emirates Stadium gràcies als gols de Kroos, Müller i Mandzukic, que van permetre-li derrotar l'Arsenal (1-3) en un partit obert i ple d'alternatives. Els gunners , alegres en atac però desordenats en defensa, van poder retallar diferències amb un afortunat gol de Podolski que els dóna alguna opció -tot i que poques- de cara a la tornada a Munic. Els bavaresos van atacar amb contundència i rapidesa, sobretot amb Ribéry al segon temps, aprofitant els espais que l'equip d'Arséne Wenger va cedir després del descans.

El Màlaga perd per la mínima a Porto

Un solitari gol de João Moutinho al minut 56 obliga el Màlaga a guanyar el Porto a la Rosaleda si vol capgirar l'1-0 de l'anada i accedir als quarts de final de la Champions. Als portuguesos, superiors en molts moments del partit, els va costar transformar el seu domini en ocasions de gol però van aprofitar la tendresa dels andalusos per obtenir un molt bon resultat al seu estadi.

Sneijder i Drogba, contra el Schalke

A Istanbul intenten rebaixar les altes expectatives que han generat els fitxatges de Wesley Sneijder i Didier Drogba i que han penjat l'etiqueta de favorit al Galatasaray davant el Schalke. Els turcs i els alemanys protagonitzen l'altre partit d'anada dels vuitens de final de la Champions.