En breu
Esports 14/02/2012

El tècnic del Bayer: "Seria un miracle eliminar el Barça"

1 min
El tècnic del Bayer: "Seria un miracle eliminar el Barça"

Unes declaracions pessimistes

L'entrenador del Bayer Leverkusen, Robin Dutt, veu difícil guanyar el Barça i eliminar-lo dels vuitens de la Lliga de Campions. El tècnic alemany va assegurar: "Seria un miracle que poguéssim superar el Barça en dos partits". Dutt també va dir que, per guanyar, l'equip no s'ha de centrar només en Messi: "Ens hem d'ocupar de la mateixa manera de tots els jugadors del Barça". El lateral esquerre Michael Kadiec confia que "pot ser que el Barça tingui una baixada", ja que "en el futbol sempre passen coses que semblen impossibles".

Partit dominat pel fred

Quan el Barça va arribar ahir a Alemanya el fred va rebre els blaugranes. La temperatura era de -1 graus i durant l'entrenament del vespre van caure uns flocs de neu. El partit d'avui estarà dominat principalment per les baixes temperatures: la previsió és que s'arribi a -8 o -9 graus.

Busquets viatja però és dubte

Els jugadors del Barça van completar ahir a la tarda l'últim entrenament a l'estadi BayArena abans d'enfrontar-se al Bayer Leverkusen. Sergio Busquets, que va viatjar fins a terres alemanyes sense l'alta mèdica, va entrenar-se amb normalitat amb la resta dels companys i sembla recuperat del trau al genoll que va patir contra la Reial Societat. La seva disponibilitat encara no és segura i Guardiola, en roda de premsa, va avisar que decidirà avui si juga o no.

stats