BÀSQUET
Esports 19/11/2019

El Baxi Manresa es manté invicte a casa (85-58)

El club del Bages supera el Filou Oostende en la sisena jornada de la Basketball Champions League

BarcelonaEl Baxi Manresa continua comptant tots els partits europeus per victòries al Nou Congost. Aquest dimarts ha passat per sobre del Filou Oostende (85-58) en la sisena jornada de la fase de grups de la Basketball Champions League. Amb un balanç de 4 triomfs i 2 derrotes, els del Bages ocupen la tercera posició del grup A.

El conjunt belga només ha pogut oferir resistència al primer quart, que ha acabat amb un mínim avantatge per als catalans (17-16). Però en els deu minuts següents el Manresa ha deixat clara la seva superioritat i ha marxat al descans amb 33-22 en l'electrònic. De fet, els locals s'han imposat en tots els parcials.

Si la primera part ha estat molt defensiva i amb anotacions baixes, el partit ha agafat ritme després del descans. Això sí, el Baxi Manresa sempre ha tingut la iniciativa i no ha deixat que l'Oostende tingués cap opció d'endur-se la victòria del Nou Congost.