Misc 08/11/2020

El Baxi Manresa exhibeix personalitat a Saragossa (102-103)

Seth Hinrichs anota dos tirs lliures decisius a nou dècimes del final

Celebració del Baxi Manresa

BarcelonaEl Baxi Manresa va aconseguir ahir una victòria per la mínima al pavelló Príncipe Felipe, on el Casademont Saragossa no va poder aprofitar el debut de Sergio Hernández a la banqueta per desfer-se de l’equip del Bages (102-103). Seth Hinrichs va anotar dos tirs lliures decisius a nou dècimes del final i va impulsar el conjunt entrenat per Pedro Martínez a sumar el seu sisè triomf en tan sols deu partits.

“Els dos equips hem tingut moments molt brillants en atac, però en defensa hem rebut massa cistelles fàcils i massa triples. L’equip ha tingut personalitat. Cada vegada que el Saragossa ha accelerat el ritme nosaltres hem tingut una bona resposta. Hem sabut aguantar i no perdre la calma”, va dir Martínez, que va celebrar la seva victòria número 100 com a entrenador del Baxi Manresa. “El partit ha estat molt igualat i no s’ha decidit fins a l’última jugada”, va reconèixer Juampi Vaulet, aler de l’equip manresà.

Els bases Jonathan Tabu i Dani Pérez van completar una bona actuació i el Baxi Manresa, que va començar dominant el marcador per nou punts de diferència, es va sobreposar a la baixa de Guillem Jou. La mala notícia va ser la lesió muscular d’Eulis Báez en la recta final del partit.

Nikola Mirotic

Triomf còmode del Barça (78-92)

El Barça no va tenir problemes per aconseguir la victòria a la pista del Movistar Estudiantes (78-92). Nikola Mirotic va celebrar el seu partit número 200 a la Lliga Endesa anotant els quatre triples que va intentar (14 punts). “Ha sigut un gran dia. N'estic orgullós i espero seguir guanyant”, va dir l’aler pivot montenegrí. Sarunas Jasikevicius, que va tenir la baixa de Víctor Claver, va fer descansar Brandon Davies. Artem Pustovyi i Pierre Oriola van suplir la seva baixa amb solvència en una tarda molt còmoda per a l’equip blaugrana. El conjunt madrileny va aprofitar la relaxació visitant per maquillar en l’últim quart un marcador en què va arribar a tenir un desavantatge de 26 punts de diferència.